AFSCHRIFT VAN DE BIOCHIPVIDEO


Openbaring 13:16-18 -- "En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft. Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig." (NBG_1951)AFSCHRIFT VAN DE BIOCHIPVIDEO

Biochip injectieRechterhand gescandIdentificatie bevestigdNarrator:

"Voordat echter contant geld, cheques en creditkaarten helemaal zullen verdwijnen moeten ze een identificatiesysteem ontwikkelen dat helemaal fraudebestendig is en zich ervan verzekeren dat degene die een smartcard aanbiedt voor een transactie wel de feitelijke eigenaar van die smartcard is."

Voice over:

" Verschillende fraudebestendige identificatiesystemen zijn reeds ontwikkeld zoals deze vingerafdrukscanner. Het enige probleem echter met deze apparaten is dat ze zeer duur zijn. Om een volledige cashloze maatschappij te laten werken zou er één in elk winkeltje of zaak moeten zijn waar iets gekocht of verkocht wordt."

Narrator:

" Op dit punt zie ik dat de kosten van identificatie terminals vele duizenden dollars per stuk bedragen, de kleine in de plastic kaart ingebouwde chip kost slechts een paar dollar per stuk. Dus wat als u de chip uit de kaart nam en onder de huid plaatste? En als de chip eenmaal geïmplanteerd is kan het gelezen worden door een goedkope scanner zoals de scanner bij uw plaatselijke supermarkt. Zo wordt u nu ahw uw eigen 'smartcard'. En het zeer kostbare probleem om er zeker van te zijn dat de eigenaar van de kaart is wie hij zegt te zijn is opgelost."

Voice over:

Het " Department of Health and Human Services" in de Verenigde Staten zegt dat implantaties voor het nieuwe "microdot identification project" inmiddels op grote schaal aan de gang zijn in Washington DC en verschillende andere teststeden .Deze kleine computerchips, die niet groter zijn dan een speldenknop, kosten 25 dollarcent per stuk en worden ca 6mm onder de huid geïmplanteerd. Ze worden geactiveerd door een kleine handscanner en geven betrouwbare informatie over de identiteit van de persoon in wie het geïmplanteerd is."


http://home.wanadoo.nl/henryv/index.htm

NAAR HOOFDPAGINA