EEN PAAR VOORBEELDEN VAN (ONDERBEWUSTE) 6, 66 en 666 CONDITIONERING !"En het maakt, dat aan allen, de kleinen en de groten, de rijken en de armen, de vrijen en de slaven, een merkteken gegeven wordt op hun rechterhand of op hun voorhoofd, [en] dat niemand kan kopen of verkopen, dan wie het merkteken, de naam van het beest, of het getal van zijn naam heeft.Hier is wijsheid: wie verstand heeft berekene het getal van het beest, want het is een getal van een mens en zijn getal is zes honderd zes en zestig." (Openbaring 13:16-18)Geleidelijke conditionering en manipulatie zodat er op den duur gewenning optreedt is de werkwijze van satan en zijn (aardse) volgelingen. In de New Age beweging wordt men aangemoedigd om het getal van het beest 666 zo veel en zo vaak mogelijk te promoten, al of niet verkapt. Zij beschouwen het immers als een "heilig" nummer. Waar er (nog) verzet heerst tegen het openlijk promoten van het getal 666 is de strategie om het nog eventjes te verhullen totdat de tijd daar is, dwz dat de mensen dusdanig zijn bewerkt, dat men de camouflage er helemaal af kan halen.

Voor wat betreft de openlijke conditionering:
Bijv. de zgn sexlijnen , waarmee lezers/tvkijkers regelmatig worden geconfronteerd hebben de laatste tijd ook opvallend veel "zessen" en "negens (=omgekeerde zessen)" in hun telefoonnummers. Ook een kanaal waardoor je de grote massa's bereikt. Berust dit dan allemaal op toeval ? Natuurlijk niet. Hardrockgroepen doen het in ieder geval al jarenlang openlijk voor hun relatief kleine groep fans maar dit is slechts een klein gedeelte van de totale bevolking. Ook de rest moet natuurlijk geleidelijk aan rijp worden gemaakt voor het getal van het beest zodat het op den duur als "gewoon" wordt beschouwd en de drempel al aanzienlijk lager is als het merkteken met het getal 666 of de naam van het beest uit Openbaring 13: 16-18 t.z.t wordt ingevoerd. De naam van het beest zal natuurlijk ook nog uitvoerig worden gepromoot of dit nu Maitreya de valse Christus is of niet.

Naast allerlei occulte symbolen waarmee men steeds openlijker en brutaler naar buiten komt zien we de laatste tijd ook steeds meer symbolen/ontwerpen en logo's die verdacht veel op een 6 lijken, het getal van de mens, en ook meerdere zessen. Tijd dus om er maar eens een pagina aan te wijden. De lezer/lezeres wordt vrij gelaten om zelf te bepalen of hier nog sprake is van toeval en men zou zich ook steeds meer moeten afvragen hoeveel "toeval" nog "toeval" is. Zie deze pagina vooral ook in het kader van de "tekenen der tijden" en de (ophande zijnde ) vervulling van bijbelse profetieën in toenemende mate.Meest recente geplaatste voorbeelden bovenaan.Maak kennis met Vodafone.co.uk (en met de drie verkapte "zessen")
Inmiddels is er één in cyberspace 'verloren' gegaan.


Als er in de zon een 6 verwerkt is, zoals op dit jampotetikette met bijbehorend deksel is te zien, is het niet zo verwonderlijk dat ze ook aan de bomen groeien... (met dank aan de C1000 supermarkt)

etikette jampot

deksel jampotDe evolutie van een 0 ?

belcompany 6966Is de New Age nu ook al geïnfiltreerd in het IKV (Interkerkelijk Vredesberaad) ?
In het IKV beraad zitten o.a de SOW (Samen Op Weg) -kerken (Gereformeerde kerken in Nederland, Nederlandse Hervormde kerk en de Evangelisch-Lutherse Kerk )

affiche IKV

SAMEN (OP) WEG KERKEN (SOW) : Huwelijk homo's mag ook in kerk. -- Lees verderANTWOORDNUMMER 666 -- Charitatieve instellingen, stichtingen, fondsen en organisaties zetten zich in voor goede doelen. Zij geven veel geld uit aan allerhande hulpprojecten, subsidies en onderzoek...

(EIW: Onder het mom van "Goede Doelen.nl" moeten we hier de indruk krijgen dat het getal 666 iets positiefs en heilzaams is voor de mensheid, dwz allemaal voor onze eigen bestwil. Geloof het maar niet ! De duivel komt inderdaad vaak vermomd als een engel des lichts.)


Nog meer Vodafone:

Gedeelte interieur Vodafone, Nieuwendijk. Amsterdam

Je kunt, zoals dat op deze pagina gebeurt, van een "8" ook nog twee "zessen" fabriceren. En bij Vodafone Nieuw Zeeland wordt men zelfs nog aangemoedigd om te "branden". "Burn, baby, burn" staat hier ondermeer te lezen. Is dit wellicht al een verwijzing naar het volgende ? :

"En het beest [de antichrist] werd gegrepen en met hem de valse profeet, die de tekenen voor zijn ogen gedaan had, waardoor hij hen verleidde, die het merkteken [666 of de naam van het beest] van het beest ontvangen hadden en die zijn beeld aanbaden; levend werden zij beiden geworpen in de poel des vuurs, die van zwavel brandt. " (Openbaring 19: 20)

Geen commentaar !

666visjeAdvertentie voor kauwgum. Het pakje dat Inge de Bruijn in haar hand houdt is de derde "V6"
Toeval ? Dat mag u dus zelf bepalen ! (Juli 2001)

v6v6v6
Klikt u hier voor een hogere resolutie.


De evolutie van een 0 ?

Office_Centre_Rotterdam Office_Centre_Rotterdam
Zie ook hun vacature'Happy Holidays', u toegewenst door de drogisterijketen 'Trekpleister'. ( juli '01)

Happy HolidaysDe nieuwe reclame van Libertel_Vodafone. (Juni_2001)

Libertel_Vodafone

En deze is zelfs nog overtuigender...

Libertel_Vodafone2

Symbolen worden overal in de occulte wereld gebruikt. In "Harper's Encyclopedia of Mystical & Paranormal Experience (p 594) " staat te lezen: "Symbolen zijn voor alle esoterische leerstellingen belangrijk, want ze bevatten verborgen wijsheid welke alleen voor ingewijden toegankelijk is".

Symbool op de corrupte NKJV vertalingHet symbool links staat op de kaft van de corrupte 'New King James Version, NKJV (engelse bijbelvertaling). Komt dit symbool u niet bekend voor ? Ja, inderdaad, dit is vrijwel identiek aan het logo van de Triodosbank waarmee we op deze pagina al eerder kennis hebben gemaakt. Dit symbool staat o.m ook op een belangrijk "handboek" van de New Age, "The Aquarian Conspiracy" van de New Age schrijfster Marilyn Ferguson. New Agers geven vrijelijk toe dat het symbool drie aan elkaar gevlochten zessen vertegenwoordigt ,ofwel "666"

Hoe, zult u zich wellicht afvragen, zijn de drie zessen dan in dit symbool verwerkt ? Het antwoord vindt u op onderstaande afbeelding.De drie afzonderlijke esoterische zessen


Led Zeppelin symbool

Hetzelfde symbool (met een cirkel) wordt ook door de rockgroep Led Zeppelin (zie ook: They sold their souls for rock n roll ) gebruikt. De leden van deze groep zijn diep in satanisme en het occulte verwikkeld. De gitarist Jimmy Page is dermate door het satanisme opgeslokt dat hij zelfs het huis van satanist Aleister Crowley heeft gekocht. De meesten geloven dat het symbool uit de leerstellingen van Aleister Crowly komt en 666 vertegenwoordigt.

De bron van bovenstaande informatie is: "The New King James Version Counterfeit", van Terry Watkins. Dit is een engelstalig artikel dat interessante informatie bevat over de corrupte versie van de King James vertaling uit 1611 (KJV1611), namelijk de "New King James Version (NKJV)".En wat schrijft Texe Marss o.m over dit oude symbool in zijn artikel: "Mark of the Devil discovered ?"

A symbol of High Tech Control

"But perhaps the ultimate use of this strange, ancient symbol of foreboding evil is found on - of all places - a high tech smart card. Gail Riplinger sent me a prototype of a new smart card just unveiled by MasterCard, Visa, Citibank, and Chase Manhattan. I was utterly shocked to find the triquetra symbol emblazoned repeatedly on the card. As Gail told me in her letter, "The latest smart card has the NKJV's logo all over the face of the plastic so that when a picture goes under it, you have 666 on your forehead."

"In other words, the image on the prototype smart card is that of a man, the bearer or holder of the card, who has this dreadful symbol splattered all over his face and head."


Een symbool van High Tech controle

" Maar misschien wordt het ultieme gebruik van dit vreemde en zeer oude symbool van voorspeld onheil wel gevonden op een high tech smartcard. Gail Riplinger stuurde mij een prototype van een nieuwe smartcard die net door Mastercard, Visa, Citibank, en Chase Manhattan is onthuld. Ik was totaal verbijsterd om de smartcard herhaaldelijk versiert te zien met het "triquetra" symbool. Zoals Gail me in haar brief liet weten, "Het plastic van de nieuwste smartcard is helemaal bedekt met het NKJV logo en wel op een dusdanige manier dat als er een foto onder zit er 666 op je voorhoofd staat." "

"Met andere woorden, de afbeelding op het prototype van de smartcard is dat van een man, de drager of eigenaar van de kaart, die dit vreselijke symbool over zijn hele hoofd en gezicht heeft."Reclamebanners die zo nu en dan opduiken...
JpostradioadIn een artikel van het Nederlands Dagblad getiteld, "Christenouders bezorgd over 'Harry Potter" staat o.m te lezen dat een karakter in één van de boeken van J.K Rowlings op weg is naar zijn 666e verjaardag. In de volgende afbeelding staat een satanisch merkteken op het voorhoofd van Harry Potter afgebeeld. Feitelijk dus ook al een conditionering voor een satanisch merkteken op het voorhoofd. Het wordt er al vroeg (subtiel en speels) ingeprent. Waarschuwingen/info mbt de Harry Potter reeks op de Cutting Edge

Zie ook: REVIEW OF THE MOVIE, "HARRY POTTER AND THE SORCERER'S STONE"

Nog meer Harry Potter...
Uit een Harry Potter poster.
hogwarts


Geen commentaar...

6-060606Herinnert u zich nog de Apple l computer ? Bij de introductie in de V.S kostte hij precies $666.66. Een occulter getal bestaat er gewoonweg niet. Volgens andere bronnen is het ontwerp van deze computer gechanneld', dwz dat het ontwerp van deze computer demonisch van oorsprong is. Dat verklaart dan ook gelijk het bedrag...666VACATURE?

666vacature
Opm. EIW:Het ontwerp van bovenstaand etiket zou als volgt tot stand gekomen kunnen zijn :

De grafisch ontwerper bij Perrier, Monsieur X, komt net terug van een (verplicht) personeelsbezoek aan een New Age bijeenkomst, waarbij overigens ook zijn directeur vol geestdrift aanwezig was. Hij krijgt vervolgens de opdracht om een etiket te ontwerpen voor de nieuwe fles "Perrier 2001" mineraal bronwater. Om inspiratie op te doen consulteert hij één van zijn zojuist bij de bijeenkomst ontvangen "spirit guides" (leidende geesten, dwz demonen) en krijgt vervolgens door: " Zorg er nu voor dat er in ieder geval minimaal drie zessen, meer mag natuurlijk ook, op de één of ander manier in het etiket verwerkt worden. Vooral nog niet te opvallend want die vervelende christenen schijnen dat bronwater ook nog te drinken. Het maakt verder niet uit of de zessen nu scheef, gespiegeld, gedraaid, Romeins of met speciale krulletjes worden getekend, als ze er maar instaan, want ik en mijn collega's zijn heel druk bezig om de wereldbevolking rijp te maken voor het getal (666) van het beest."ing_bank

Links de ING bank aan de Phoenixstraat in Delft. En hieronder het symbool op het rode tapijt wat direct al in het oog springt als de nietsvermoedende klant deze bank binnenkomt. Merk vooral ook de zes stippen op. (ook 'toevallig' precies zes stippen, wat ze dan ook moeten voorstellen) Rechts van de zes stippen (zie linkerafbeelding) twee (of drie ?) 'inelkaargedraaide' zessen. Een onregelmatig patroon van dit eigenaardige symbool over de hele vloerbedekking van deze bank. Wat voor een boodschap/signaal probeert men hier over te brengen ? Meerdere filialen/administratiekantoren hebben dit tapijt reeds en er mag aangenomen worden dat ze het op den duur allemaal zullen krijgen ivm de uniformiteit. (Binnenkort) ook bij een ING-filiaal bij u in de buurt ?

detailWat hebben sommige banken toch met bijv. het getal 6 ?

Triodos_bank
Hiernaast een (gedeelte van een ) advertentie van de Triodosbank.

Schrijf je de letter 'G' op deze manier (zie bovenste pijl) ? Een nieuw lettertype ? Mail het antwoord even door a.u.b. henryv@wanadoo.nl onder vermelding van "Triodosbank"


logo triodosbank

27 april '01 -- Gelukkig zijn er meer mensen die deze advertentie van de Triodosbank hebben opgemerkt getuige een artikel in het RTV magazine 'Visie' (weeknr: 18) van de Evangelische Omroep. In dit artikel wordt o.a een link beschreven tussen deze bank en de occulte geesteswetenschap, de 'antroposofie' Let vooral ook nog even op hun logo. (klik hierop voor meer informatie)


http://home.wanadoo.nl/henryv/index.htm

NAAR HOOFDPAGINA